Categorii

Căutați în acest blog

miercuri, 27 martie 2013

Marketing de miercuri

Pentru că e miercuri, e momentul pentru a promova oferta de legume, și nu numai, pentru sezonul 2013.

Varianta I - Abonament: 8 luni (minium 20 de livrări) de legume produse în ferma mea. Recomand această variantă dacă sunteți un pasionat al legumelor, care, pe lângă consumul în stare proaspătă
are posibilitatea și disponibilitatea de a prepara mâncare gătită și conserve.
Prețul abonamentului este de 1200 lei, pe sezon, achitat integral în avans.

Varianta II - Pre-plata de 1000 lei. Această variantă vă permite să comandați în fiecare săptămână cantitățile dorite de legume, fructe dar şi alte preparate şi produse de origine animală. Preţurile produselor sunt fixe până la sfârșitul anului.

Varianta III - Comandă din disponibilul perioadei, cu plata la livrare. Valoarea minimă a unei livrări este de 50 de lei (include costul transportului). Prețurile unitare sunt variabile pe parcursul sezonului dar sunt cu circa 25% mai mari față de Varianta II.

Ce legume?
Majoritatea legumelor uzuale (ardei, cartofi, ceapă, dovlecei, morcovi, roșii, spanaci, varză etc.), dar, dacă sunteți interesați, și „ciudățenii” precum, mangold (sfeclă frunze), varza frunze (kale), physallis pruinosa, mazăre mange-tout.

Și cam câte legume primesc?
Cel puțin 20 de livrări, în perioada mai - decembrie (săptămânale în perioada iunie - septembrie, mai rar în restul perioadei) cuprinzând cel puțin o lădiță de legume (și fructe dacă va fi cazul) cu volumul de aproximativ 10l (cca. 5kg) și care, la începutul lui august 2012, de exemplu, arăta cam așa: 

Sunt aceste legume ecologice?
Deși (în opinia mea) am respectat și voi respecta pe parcursul sezonului toate cerințele referitoare la cultivarea legumelor conform normelor agriculturii ecologice, aceste legume nu pot fi vândute ca fiind ecologice. La această dată nu am un contract cu un organism de certificare a produselor obținute din agricultura ecologică, și chiar după încheierea acestui contract, de abia în al treilea sezon produsele pot fi vândute ca fiind ecologice.

Când se fac livrările?
Cel mai probabil livrările (în București) vor avea loc în ziua de vineri, iar în perioada de vârf de producție (iulie-septembrie) și marțea.


Pentru informații suplimentare acestea sunt emailul și telefonul meu
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu